Де у Полтаві замовити великодню паску? Добірка з цінами

Час обирати паску до Великодня. Аби не бігати магазинами, сторінками закладів у соцмережах, «Полтавська хвиля» зібрала ціни усюди, де знайшла святковий хліб. Отже, найменша вартість на великодню паску — 13 грн. Хоча, можна купити й за 590 грн.

Супермаркети

«Сільпо»

На полицях супермакету великодні паски продають від 29 грн до 370 грн. Такі ж ціни можна знайти на сайті «Сільпо».

  • 29 грн — 100 г;
  • 70 грн — 300 г;
  • 98 грн — 500 г;
  • 219 грн — панатоне 450 г;
  • 370 грн — панатоне бездріжджовий 900 г.

«АТБ»

У Полтаві, в супермаркетах мережі «АТБ», продають паски від 17 до 64 грн. На деяких навіть зазначають, що продукція вже освячена на виробництві.

  • 17,90 грн — паска «Рома», 100 г;
  • 31,90 грн — паска «Весняний» від «Кулиничі», 250 г;
  • 33,80 грн — паска «Хліби Полтави», 250 г;
  • 39,90 грн — паска «Рома», 250 г;
  • 51,90 грн — паска Охтирський хлібкомбінат, 500 г;
  • 56,30 грн — паска з цукатами в шоколадній глазурі, 500 г;
  • 64 грн — паска «Хліби Полтави», 500 г.

«Маркетопт»

У цьому супермаркеті можна знайти паски навіть дешевше ніж у вищезгаданих. Мінімальна ціна за великодній хліб становить 13 грн. Найдорожча паска, яку знайшли в «Маркетопт», коштує 136 грн.

  • 13,80 грн — 150 г;
  • 17,80 грн — 150 г;
  • 36, 70 грн — 375 г;
  • 39,30 грн — 350 г;
  • 48 грн — 500 г;
  • 51,30 грн — 500 г;
  • 52,30 грн — 350 г;
  • 84, 90 грн — 200 г;
  • 136, 40 грн — 500 г.

Онлайн-магазини

Rozetka

Найдешевша паска в інтернет-магазині — 99 грн. Ціна на продукцію зростає до 680 грн. Ось кілька варіантів пасок, які можна знайти на Rozetka.

«Vatsak»

У кондитерській можна замовити класичну паску або панетоне.

Першу виготовляють із дріжджового здобного тіста з великою кількістю яєць, масла та молока. У паску додають родзинки та апельсинові цукати. Зверху покривають глазурованою цукровою помадкою та прикрашають присипкою. За 480 грам паски ціна становить 126 грн.

Панетоне випікають із солодкого дріжджового тіста з родзинками та апельсиновими цукатами. Ціна — 130 грн (500 грам).

Заклади

«Чічіков»

З 8 квітня міське кафе «Чічіков» почало продавати великодні паски. Можна обрати три види, з різним смаком:

  • паска на жовтках з двома видами родзинок, в’яленою вишнею та журавлиною, вимоченою у коньяці;
  • 245 грн — паска з пишною шапкою з меренги, прикрашена безе. Є біла та рожева;
  • 265 грн — паска з мигдалевою шапкою, покрита мигдалевим кремом та усипана мигдалевими пелюстками.

«Танінторт»

З 30 березня кондитерська «Танінторт» приймає замовлення на паски. На сторінці магазину запевняють, що паски створені на основі авторського рецепта.

  • 170 грн — паска з декором та сублімованою малиною, 250 г;
  • 195 грн — паска «Зірочка» з декором фігурки зайця з глазурі та з нутелою всередині, 450 г;
  • 270 грн — бездріжджова, сирна паска з родзинками, 500 г;
  • 320 грн — паска з декором із сухофруктів та горіхами, 650 г;
  • 330 грн — паска з декором, 600 г;
  • 355 грн — паска з шоколадною глазур'ю з арахісом, 600 г;
  • 455 грн — паска з медовим пряником ручної роботи, 800 г.

Замовити можна на Instagram-сторінці або за телефоном 0507122230.

«Медом Помазано»

9 квітня заклад опублікував власне меню з пасками, які вже можна замовити.

Паски з тірамісу:

  • 300 грн за 250 г;
  • 550 грн за 550 г.

Паска з панакотою:

  • 300 грн за 250 г;
  • 500 грн за 550 г.

Паска класична з вишнею, горіхом, журавлиною та ізюмом:

  • 125 грн за 150 г;
  • 350 грн за 400 г

Паски можуть декорувати:

  • сушеною вишнею;
  • мигдалем;
  • волоським горіхом;
  • безе;
  • чіпсами з груші;
  • чіпсами з сицилійського апельсина;
  • червоною землею;
  • колосками.

Паски рекомендують зберігати у холодильнику. Термін зберігання десерту з наповнювачем — 3 дні. Паски без наповнювача можуть зберігатися 5-6 днів при кімнатній температурі.

Замовити можна на сторінці закладу або за номером 0992121299.

«Komarist»

Кондитерська виготовляє три види пасок — класична, італійська, шоколадна. Ціна за 500 г складає 350 грн.

  • класична — інжир, журавлина, родзинки та мигдаль, які доповнюють ноткою кориці;
  • італійська — повітряна текстура, яку доповнюють апельсиновою цедрою та білим шоколадом;
  • шоколадна — шоколадна основа з відбірними горішками, зокрема мигдалем та фундуком.

Замовити можна за номером +380958794356.

«Feeling Happy»

У кав'ярні можна замовити класичну паску, паску «Три Молока» та італійську меренгу. До них додають різний декор: пряники, макаронс, цукрові метелики, рисові кульки.

  • 400 грн — класична паска, 550 г (дріжджове тісто з додаванням ананасових та апельсинових цукатів, журавлини, родзинок, ванільного екстракту, кардамону, кориці, рому);
  • 400 грн — італійська меренга, 550 г;
  • 500 грн — паска «Три Молока», 640 г (ароматне здобне дріжджове тісто з додаванням ананасових та апельсинових цукатів, журавлини, родзинок, ванільного екстракту, кардамону, кориці, рому, а всередині начинка на основі маскарпоне та вареного згущеного молока).

Замовлення приймають за номером: +380994681722.

«Pizza Cat»

З 8 квітня піцерія приймає замовлення на паски з цукатами та шоколадом. Вартість коливається від 155 до 229 грн. Замовлення можуть відправити «Новою Поштою».

  • 155 грн — паска з цукатами, 300 г;
  • 199 грн — паска з цукатами, 450 г;
  • 229 грн — паска з молочним шоколадом, 500 г;
  • 229 грн — паска з білим шоколадом, 500 г.

Замовити можна на сайті «Pizza Cat».

«Кулиничі»

Мережа пекарень вже не приймає онлайн-замовлення на паски. Проте, їх досі можна придбати у фірмових магазинах.

  • 115 грн — кекс «Зайчатко», 350 г;
  • 125 грн — паска «Апельсинова», 360 г;
  • 220 грн — кекс «Урочистий», 650 г;
  • 220 грн — панетон шоколадний, 600 г;
  • 230 грн — кекс «Панетон».

«Мохіто»

До великоднього столу ресторан підготував три види пасок. Вартість: від 290 до 590 грн.

  • 290 грн — класична паска з родзинками та курагою, які замочені у коньяці, 500 г;
  • 590 грн — паска з білим шоколадом та мигдалем, 800 г;
  • 590 грн — паска з шоколадом та фундуком, 800 г.

Купити паску можна на Instragram-сторінці ресторану, за телефоном 0994049227 або в закладі. Втім, замовлення оформляють лише за передплатою.

Паски можна забрати у закладі за адресою вул. Раїси Кириченко, 1 або оформити доставку. Замовлення почнуть видавати з 14 до 16 квітня.

«Фотограф»

Кав'ярня-пекарня «Фотограф» продає три види святкових пасок:

  • 245 грн — паска на жовтках з двома видами родзинок, в’яленою вишнею, вимочену у коньяці;
  • 245 грн — паска з пишною шапкою з меренги, прикрашена безе. Є біла і рожева;
  • 265 грн — паска з мигдалевою шапкою, покрита мигдалевим кремом та усипана мигдалевими пелюстками.

Від полтавців

Крафтові паски від містян можна замовити у Facebook за різними цінами: від 30 грн (за 100 г) до 240 грн. Іноді вартість варто уточнювати перед замовленнями.

Наприклад, класичні та шоколадні паски зі святковим оформленням можна придбати від 140 грн до 300 грн. Ціна залежить від ваги. Крім того, полтавки виготовляють крафіни. Їхня вартість становить 200 грн за 220 грамів.

Посилання на Facebook-сторінку для замовлення.


Дехто виготовляє не лише паски, а й панетоне, бріош, а також великодні пряники. Замовити та дізнатися вартість за телефоном: 0508588728 або 0961397705.


Більш класичні паски продають за 30 грн — 100 грам. Ціна збільшується від ваги продукції. Прикрашають святковий хліб глазуррю, посипкою, елементами мастики, шоколаду. Всередину додають ізюм та цукати. Паски доставляють по Полтаві, також можуть відправити «Новою Поштою».

Посилання на Facebook-сторінку для замовлення.


Паски з декором продають за 245 грн. Їхня вага 380 грам. Продукцію прикрашають пряниками та безе. У складі великоднього хліба — ванільна паста, родзинки настояні на ромі, апельсинові цукати, цедра, журавлина та лікер.

Посилання на Facebook-сторінку для замовлення.


Ще приймають замовлення на ось такі паски та крафіни з родзинками, цукатами вишнями, зацукрованим апельсином. Комбінацію солодощів можна змінити за бажанням.

Посилання на Facebook-сторінку для замовлення.

Нагадаємо, що «Полтавська хвиля» порахувала, скільки коштуватиме великодній кошик цьогоріч.

Подякуй автору!

Сподобалась стаття? Mожеш подякувати автору гривнею.

Єгор Рудь

Ще з рубрики: "Порада"