Як виробник крафтових соусів з Полтавщини розширив бізнес завдяки гранту від держави

Завдяки гранту від держави за програмою «Власна справа» Микита Саєнко з Полтавщини придбав сучасний варильний комплекс, аби розвивати свою справу з виготовлення крафтових соусів Try It.

Микита Саєнко. Фото: Мінекономіки

Про це повідомили в Міністерстві економіки України.

Започаткування власного бренду для Микити Саєнка розпочалося з його родинного бізнесу. Там він працював кухарем на виробництві соусів за франшизою. Під час своєї роботи чоловік зауважив, що в Україні бракує натуральних преміумсоусів, тож вирішив започаткувати власний бренд Try It.

Понад пів року Микита та його команда працювали над рецептами, пошуком продуктів для соусів та вдосконаленням технологій виробництва. Наразі в асортименті Try It дев'ять авторських соусів: Чілі-ожина, Часниковий айолі, Горіховий соус, Песто, Барбекю, Чимічурі, Тайський соус, Соус із печених овочів і Теріякі.

Соуси, які виробляє Микита Саєнко. Фото: Мінекономіки

Завдяки державному гранту за програмою підтримки «Власна справа» чоловік придбав сучасний варильний комплекс, який дав змогу масштабувати виробництво та планувати створення окремої лінії продукції.

Комплекс, придбаний за державний грант. Фото: Мінекономіки

Нагадаємо, що кременчуківець відкрив власну справу завдяки гранту від держави.

Подякуй авторці!

Сподобалась стаття? Mожеш подякувати авторці гривнею.

Євгенія Мазниця

Ще з рубрики: "Новини"