Як виробник крафтових соусів з Полтавщини розширив бізнес завдяки гранту від держави

Завдяки гранту від держави за програмою «Власна справа» Микита Саєнко з Полтавщини придбав сучасний варильний комплекс, аби розвивати свою справу з виготовлення крафтових соусів Try It.

poltavska-khvilia_xcwi/IHmboSSNR.jpeg
Микита Саєнко. Фото: Мінекономіки

Про це повідомили в Міністерстві економіки України.

Започаткування власного бренду для Микити Саєнка розпочалося з його родинного бізнесу. Там він працював кухарем на виробництві соусів за франшизою. Під час своєї роботи чоловік зауважив, що в Україні бракує натуральних преміумсоусів, тож вирішив започаткувати власний бренд Try It.

Понад пів року Микита та його команда працювали над рецептами, пошуком продуктів для соусів та вдосконаленням технологій виробництва. Наразі в асортименті Try It дев'ять авторських соусів: Чілі-ожина, Часниковий айолі, Горіховий соус, Песто, Барбекю, Чимічурі, Тайський соус, Соус із печених овочів і Теріякі.

poltavska-khvilia_xcwi/BLgwTIIHR.jpeg
Соуси, які виробляє Микита Саєнко. Фото: Мінекономіки

Завдяки державному гранту за програмою підтримки «Власна справа» чоловік придбав сучасний варильний комплекс, який дав змогу масштабувати виробництво та планувати створення окремої лінії продукції.

poltavska-khvilia_xcwi/XnUuTISHR.jpeg
Комплекс, придбаний за державний грант. Фото: Мінекономіки

Нагадаємо, що кременчуківець відкрив власну справу завдяки гранту від держави.

Подякуй авторці!

Сподобалась стаття? Mожеш подякувати авторці гривнею.

Євгенія Мазниця

Ще з рубрики: "Новини"

Останні публікації

Обговорення

Написати коментар