Кейтеринг для соцзакладів — у Полтаві хочуть створити нове підприємство

Представники Національної комісії громадського харчування розглядають можливість створення спільної кухні, яка забезпечуватиме соцзаклади їжею.

poltavska-khvilia_xcwi/ZyQtDOA4R.png
Фото Полтавської обласної лікарні

Про це повідомили в Полтавській ОВА.

Створити підприємство можуть на базі харчоблоку обласної клінічної лікарні імені М.В. Скліфосовського. Така кухня повинна забезпечувати гарячою їжею не лише лікарню, а й інші соціальні заклади, які замовляють її через кейтерингові компанії.

Засновник Національної комісії громадського харчування Орест Степаняк зазначив, що це може бути перший пілотний проєкт організації харчування в сфері медицини.

poltavska-khvilia_xcwi/I8ZsvO04g.jpeg
Фото: Полтавська ОВА

Нині в лікарняному харчоблоці готують близько 700-800 обідів для пацієнтів. Для втілення проєкту та розширення можливостей для закладу необхідно провести ремонт та закупити нове обладнання.

poltavska-khvilia_xcwi/ZvmzdO04g.jpeg
Фото з лікарняного харчоблоку

Наразі ж представники Асоціції, Департаменту освіти та науки і Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій Полтавської ОВА обговорили перспективи реалізації проєкту та варіанти для побудови на території закладу приміщення, в якому зберігатимуться продукти.

Нагадаємо, що на Полтавщині відремонтують три котельні.

Подякуй авторці!

Сподобалась стаття? Mожеш подякувати авторці гривнею.

Євгенія Мазниця

Ще з рубрики: "Соціум"

Останні публікації

Обговорення

Написати коментар