Кейтеринг для соцзакладів — у Полтаві хочуть створити нове підприємство
Представники Національної комісії громадського харчування розглядають можливість створення спільної кухні, яка забезпечуватиме соцзаклади їжею.
Про це повідомили в Полтавській ОВА.
Створити підприємство можуть на базі харчоблоку обласної клінічної лікарні імені М.В. Скліфосовського. Така кухня повинна забезпечувати гарячою їжею не лише лікарню, а й інші соціальні заклади, які замовляють її через кейтерингові компанії.
Засновник Національної комісії громадського харчування Орест Степаняк зазначив, що це може бути перший пілотний проєкт організації харчування в сфері медицини.
Нині в лікарняному харчоблоці готують близько 700-800 обідів для пацієнтів. Для втілення проєкту та розширення можливостей для закладу необхідно провести ремонт та закупити нове обладнання.
Наразі ж представники Асоціції, Департаменту освіти та науки і Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій Полтавської ОВА обговорили перспективи реалізації проєкту та варіанти для побудови на території закладу приміщення, в якому зберігатимуться продукти.
Нагадаємо, що на Полтавщині відремонтують три котельні.
Подякуй авторці!
Сподобалась стаття? Mожеш подякувати авторці гривнею.