Полтавська шефкухарка показала як готують крафтові пасочки для Великоднього настрою

Напередодні Великодніх свят хочеться максимально розвіятись від злободенних проблем і поганих новин. Відтак "Полтавська хвиля" завітала до одного з найвідоміших готелів міста "Reikartz Галерея Полтава", щоб доєднатися до одного з найцікавіших пасхальних таїнств — випікання пасочок.

Катерина Федій, шефкухарка ресторану, поділилася власним рецептом смачних пасок, показала всі процеси та навчила як гарно декорувати готові пасочки.

Говорить, ще з дитинства з трепетом ставиться до всього процесу підготовки та приготування тіста, випікання і презентації Великодніх смаколиків. Цьогоріч "Галерея" вирішила побалувати своїх гостей не тільки випічкою. Власниця закладу Юлія Іщейкіна говорить, хотіли підготувати справжній сімейний кошик, з яким родина одразу може піти до церкви.

«Головна ідея в тому, що цей кошик має об'єднати всю родину, адже Великдень — це по-справжньому сімейне свято. Тому до кошика ми поклали різні смаколики, які прийдуться до душі кожному: від малого до старого, як то кажуть. Тут і смачна домашня ковбаска, і буженина, і сальце, і крашанки, якими так люблять бавитись діти, і пасочки, які ви зараз знімаєте. В кошик кладемо і пляшечку води. Тобто можна замовити готову корзинку, з якою одразу можна піти до церкви, і мати чим розговітись, і освячену воду на цілий рік», — розповідає пані Юлія.

Замовити такий святковий кошик може кожен полтавець. Вартість Великоднього набору — 800 гривень. Дізнатись про всі деталі та оформити замовлення можна за телефоном — 0672004004, а забрати за адресою вул. Європейська, 7.

Подякуй автору!

Сподобалась стаття? Mожеш подякувати автору гривнею.

Віталій Улибін

Ще з рубрики: "Соціум"

Останні публікації

Обговорення

Написати коментар