Хлібзавод на Полтавщині виробляє фасоване борошно

Підприємець Руслан Ляшко розширив хлібопекарський бізнес та вийшов на ринок фасованої продукції.

poltavska-khvilia_xcwi/iP4AhAdIg.jpeg

Про це повідомляє Міністерство економіки України.

Руслан Ляшко у 2005 році відкрив хлібопекарське підприємство. Уже за кілька років «Наша пекарня» виготовляла до 8 тонн продукції на добу і мала асортимент із 60 видів виробів.

poltavska-khvilia_xcwi/fGb02AdIR.jpeg

Наразі до продукції пекарні входять: різні сорти хліба, пряники, булочки й інші кондитерські вироби без крему.

У 2016 році підприємець створив млинарний комплекс «Наш млин». Підприємство мало забезпечувати борошном потреби пекарні й виробляти сировину для інших підприємств.

poltavska-khvilia_xcwi/0rcAhAOSR.jpeg

З початку повномасштабної війни компанія забезпечувала борошном хлібозаводи в сусідніх районах Полтавської області в часи гострого дефіциту. Підприємство безоплатно надавало борошно й хлібобулочні вироби військовим і цивільним.

Наразі свої товари бізнес реалізує не лише в Україні, але й в Німеччині, Польщі та країнах Балтії.

Щоб вийти на ринок фасованої продукції, власник подав заявку на грант для переробних підприємств від Міністерства економіки України. Підприємець придбав лінію дрібного фасування борошна в паперові мішки по 1, 2 і 5 кг. На млині добудували виробниче приміщення та збільшили кількість працівників з 11 до 38 людей, серед яких — внутрішньо переміщені особи. У планах компанії — експорт продукції власного виробництва на нові ринки.

Нагадаємо, на Полтавщині переселенка відкрила бізнес для допомоги військовим і волонтерам (відео).

Подякуй авторці!

Сподобалась стаття? Mожеш подякувати авторці гривнею.

Тетяна Чубенко

Ще з рубрики: "Новини"

Останні публікації

Обговорення

Написати коментар