Оржицький молокозавод у Полтавській області виготовлятиме сир моцарелу за власним рецептом.
Про це повідомили на сторінці молочної продукції «ЗароГ».
«Ми довго шукали власне наш, ідеальний рецепт Моцарели. Адже зберегти італійські традиції, використати українські можливості та здивувати прискіпливого споживача – це ще той виклик», — розповіли на сторінці заводу.
Вершкову моцарелу можна використовувати як доповнення для салатів або для приготування ранкового сніданку.
Оржицький молокозавод працює над виготовленням молокопродуктів зі свіжої сировини без додаткових штучних складників.
Нагадаємо, завод з Полтави постачав обладнання для російських ракет.
Подякуй авторці!
Сподобалась стаття? Mожеш подякувати авторці гривнею.