80 видів борщу: майстри розповідають як готують страву
14 серпня відбувся 8 фестиваль «Борщик у глиняному горщику» в Опішні.
Організатори готували 80 різновидів борщу, зокрема борщ із полуницею, борщ із грушею, борщ зі сливою, борщ із таранею, борщ із карасями, підбиваний борщ, зелений борщ, борщ білий.
Гості фестивалю могли скуштувати ексклюзивні борщі, а саме вірменський, єврейський, напів'японський, різдвяний, холодний. Також готували регіональні борщі — Черкаський, Житомирський.
«Основний інгредієнт борщу — це бурячок, який приїхав сюди з 8 областей України. Тому борщі готують із локальних продуктів», — сказала етнографиня Олена Щербань
Як готували борщі — дивіться у відео:
Усі свіжі новини Полтавщини знаходяться тут.
Подякуй автору!
Сподобалась стаття? Mожеш подякувати автору гривнею.