Шеф-кухар та ресторатор Євген Клопотенко почав спілкуватися з Державним агентством розвитку туризму України, аби знайти можливість провести гастрономічний фестиваль у Полтаві.
Про це шеф-кухар повідомив на особистій сторінці у Facebook.
За його словами, Полтавщина має бути гастрономічною столицею України.
«…де б в області, в який будинок я б не зайшов — я завжди знаходив там якісь нові автентичні рецепти. Це ніби відкрити серце України і дізнатися, від яких смаків воно б’ється частіше. Шось нове почало народжуватися, крутилося в мені, оживало, виношувалося», – написав Клопотенко.
Ресторатор зазначив, що вже почав спілкуватися з Держагентством з розвитку туризму України, аби мати можливість реалізувати свій задум. Також пан Євген зазначив, що незабаром анонсує новий проєкт, який дасть можливість його аудиторії ознайомитися з їжею, що виготовляють в Полтавській області.
Нагадаємо, у Полтаві проведуть етнофестиваль.
Подякуй авторці!
Сподобалась стаття? Mожеш подякувати авторці гривнею.