Половина закладів харчування та сфери послуг на Полтавщині вже працюють — Лунін

Начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін звернувся до полтавців із закликом повертатись до роботи, якщо це можливо.

poltavska-khvilia_xcwi/pNJjnqPng.jpeg

23 березня Дмитро Лунін записав відеозвернення, у якому закликає малий, середній та великий бізнеси повертатися до роботи, щоб підтримувати економіку на достатньому рівні:

«Ми повинні забезпечити життя в тилу. Маленький, середній та великий бізнес мають працювати. Міста і села, де є можливість, повинні повертатись до роботи. Великі підприємства, заводи, торгові центри, магазини, кафе, ринки, барбершопи і т.д. всі разом тримаємо економічний фронт».

Також начальник ОВА запевнив, що керівництво області буде працювати над отриманням держзамовлень.

За словами Луніна, половина закладів харчування та закладів сфери послуг на Полтавщині вже працюють, а Уряд країни надає умови для стабільної роботи бізнесу:

«Половина закладів харчування та закладів сфери послуг на Полтавщині вже працюють. Підприємства легкої промисловості вже завантажені на 60%. Але маємо продовжувати збільшувати потужності. Президент, уряд і парламент створили для цього всі умови».

Також Дмитро Лунін наголосив на тому, що створити бізнес в Україні стало простіше:

«Для абсолютної більшості бізнесів діятиме декларативний принцип. Щоб розпочати підприємницьку діяльність непотрібно збирати безліч документів і очікувати рішення чиновників. Достатньо подати повідомлення, що підприємство відповідає всім нормам закону. Декларацію можна подати фізично через Центр надання адміністративних послуг або онлайн: через додаток або портал "Дія"».

Нагадуємо, що в інформаційному потоці, важливо не розпорошуватись на сотні джерел, аби зберігати спокій. Ми замість вас моніторимо всі офіційні джерела та оперативно збираємо в одному місці всю найсвіжішу та перевірену інформацію:

Не забудьте також підписатись на наш телеграм-канал, у якому ми даємо тільки важливу інформацію про перебіг війни.

Анатолій Кривошапко

Ще з рубрики: "Соціум"

Останні публікації

Обговорення

Написати коментар