На Полтавщині запрацював міні цех з переробки овочів та ягід

У Пирятинській громаді нещодавно розпочав свою роботу міні цех з переробки овочево-ягідної продукції. Цей проєкт став одним із восьми переможців загальнодержавного конкурсу «Сади Для Перемоги» в Україні.

poltavska-khvilia_xcwi/TlAQ4uRSg.jpeg

Як повідомили на сторінці громади, авторка проєкту Світлана Петровська отримала близько 250 тисяч гривень гранту, на які придбала сублімаційну сушарку, дегідратор для м'яса, фруктів, пастили та сухих пайків. Також родина Петровських витратила власних 50 тисяч гривень на облаштування приміщення під цех та придбання обладнання.

Пирятинці вже можуть скуштувати першу партію пастили в під торговою маркою «Легумінка» в місцевих кав`ярнях.

poltavska-khvilia_xcwi/pSXw4XgSg.jpeg
«Ми виготовляємо продукцію виключно з наших місцевих фруктів та ягід, які купуємо у місцевих виробників та підприємців. Для нас важливо, аби продукція, яку ми пропонуємо споживачам, була смачною і корисною, тому орієнтуємся виключно на якісну сировинну базу», — розповідає Світлана.

Підприємиця має амбітні плани розширювати виробництво з залученням найманої праці та збільшувати асортимент продукції, розпочавши виготовлення фріпсів, чурчхели, м'ясних джерок, сухих овочевих супів.

Для співпраці чи придбання овочево-ягідної продукції Світлани Петровської можна звертатися безпосередньо до неї за телефоном +380509895044.

Раніше ми писали, що підприємець зі Слов'янська з нуля запустив виробництво оцту на Полтавщині.

Подякуй авторці!

Сподобалась стаття? Mожеш подякувати авторці гривнею.

Валерія Литвин

Ще з рубрики: "Новини"

Останні публікації

Обговорення

Написати коментар